Lindy Hop : partnerdans: instaplessen voor beginners

Lindy Hop vanaf donderdag 9 november 2023 : instaplessen voor beginners 

Lindy Hop  is een populaire Afro-Amerikaanse swing-en partnerdans uit de jaren 30-40.  Deze dansstijl wordt populairder omwille van de swingende muziek, de leuke sfeer en het aanstekelijke ritme.

Deze lessen zijn beginnerslessen, iedereen kan deelnemen, ongeacht eerdere danservaring.

Tijdens de les wordt er regelmatig doorgeschoven van partner, zo dans je niet enkel met je eigen danspartner maar leer je ook de andere dansers kennen. Lindyhop is een sociale dans en er zijn tal van lokale initiatieven om naast de lessen ook te dansen op feestjes, met DJ's en live bands!

Net daarom is het fijn om tijdens de les reeds gewoon te worden om met andere mensen fijne dansjes te doen, bijkomend ga je meer aandacht spenderen aan je eigen werkpuntjes en ga je dus sneller vooruit!

Breng je je eigen danspartner mee, dan is dat fijn, ongeacht geslacht. Je kiest voor de rol "leider" of "volger" tijdens de lessen. Indien je geen danspartner kan vinden, dan ben je uiteraard ook welkom, je bent waarschijnlijk niet de enige die geen danspartner bij heeft!

Sven en Colette zijn ervaren Lindy hoppers, ze dansen beiden al van voor 2010 en hebben mekaar op de dansvloer ontmoet. (zie foto)

 

Kom mee dansen op donderdagavonden 9, 16, 23 november  van 20.30 u. tot 21.45 u. 

Tot eind januari kan je dan inschakelen bij de groep die in september gestart is. 

Laat je onderdompelen in deze aanstekelijk leuke dans, wees van harte welkom ! Opgelet: 9 en 16 november : andere locatie , Zonneputteke Zoersel 

Wil je telefonisch contact ? Anne Peetermans 0476 30 30 53

 

 

 

 

 

wanneer
do 23 november 2023 van 01 tot 21.45 uur
waar
Kiekeboes School,
Kerkstraat
prijs
€ 00,00
organisator
Danco Movado, dansen, conditie en relaxatie
e-mailadres
dancomovado@gmail.com
contactpersoon
Anne Peetermans
gsm-nummer
0476303053