Workshops bloemschikken advent - Kerst - winter

Het nieuwe aanbod Advent, Kerst en winter workshops staat on-line : www.degroenekaai.be

Gans het jaar door worden er in de groene kaai in Zoersel creatieve workshops georganiseerd met bloemen of andere vegetatieve materialen.

Deze florale workshops in Zoersel zijn voor iedereen toegankelijk en na een ontspannende avond, voorzien van een hapje en een drankje, ga je naar huis met je zelfgemaakte creatie !

En geen nood, de groene kaai zorgt voor alle materialen, u hoeft zelf niets mee te brengen.

Voor groepen vanaf 8 personen kan je zelf een tijdstip kiezen ( overdag en s'avonds ) en de workshop mee je eigen persoonlijke touch geven !

Drie maal per jaar ( september – november- februari ) is er een open dag waarop alle workshops van het komende seizoen worden voorgesteld.

Voor het volledige aanbod van workshops, de juiste data, tijdstippen en beschikbaarheid, check de website www.degroenekaai.be of bel 0476/361.789

Op de website kan u tevens het volledige gamma herfst workshops terugvinden.

De groene kaai is een creatief bloemenatelier in Zoersel waar zeer regelmatig creatieve workshops bloemschikken gegeven worden, alle bloemwerk op bestelling gemaakt wordt en waar u ook een aparte feestruimte kan huren voor uw vergaderingen of feesten tot een maximum van ca. 60 tot 80 personen.

Alle info kan u terugvinden op www.degroenekaai.be of via telefoon op 0476/361.789

Bron: UiTinVlaanderen.be

waar
de groene kaai,
A.vesaliuslaan 4
e-mailadres
info@degroenekaai.be