activiteiten in april

Onze diensten vrije tijd en ook wereld en gezondheid hebben altijd leuke activiteiten voor u klaarstaan. Of u nu jong of oud bent en waar uw interesse ook ligt, ongeacht het seizoen: u vindt steeds uw gading. Ook volgende maand stond er veel op de planning: tentoonstellingen, optredens, lezingen, workshops voor jongeren, groepswandelingen, infosessies … Maar alle activiteiten voor de maand april zijn nu noodgedwongen afgelast of verzet naar een latere datum. We hopen op uw begrip.

Ook in mei zijn bepaalde evenementen waar veel volk verwacht werd al afgezegd. Het gaat om de seniorensportdag op 5 mei en de expo van Jeroen Janssen die tot 17 mei zou lopen. De andere activiteiten in mei zijn onzeker, maar nog niet afgelast. We wachten nog even het verdere verloop van de situatie af. Hou onze kanalen in de gaten voor meer informatie.

andere activiteiten

Activiteiten die niet (mede) door onze diensten georganiseerd worden, zijn al zeker tot en met 5 april verboden. Maar we verwachten dat ook daarna veel evenementen niet kunnen doorgaan. Zeker activiteiten waarbij veel mensen bij elkaar komen, zullen nog een tijdje af te raden zijn. Gebruik hiervoor als organisator en als deelnemer uw gezond verstand en hou de richtlijnen van de overheid in de gaten voor na 5 april.