bij-zondere opening toeristisch seizoen

De opening van het toeristisch seizoen van Toerisme Zoersel gaat van start met een tentoonstelling in het Lindepaviljoen die volledig in het teken van bijen staat, namelijk ‘BIJzaak wordt HOOFDzaak’.

Samen met imkers uit onze gemeente wordt getoond hoe ingenieus het bijenleven is en wat bijen voor ons en de toekomst betekenen. Nog tot en met 26 september kunt u iedere zaterdag, zondag en feestdag tussen 13 en 17 uur de tentoonstelling in het Lindepaviljoen bekijken. De toegang is gratis en de eerste 500 bezoekers krijgen een origineel geschenk aangeboden, passend in de sfeer van bijen en natuur. Combineer het bezoek met een leuke lokale fiets- of wandeltocht. De informatiebrochures in het infopunt geven u alvast inspiratie om van uw uitstap weer een succes te maken!

vernieuwd infopunt

Op 8 mei wordt er een vernieuwd toeristisch infopunt geopend. Radio Zoe verhuisde naar een nieuwe locatie waardoor Toerisme Zoersel flink kon uitbreiden. In en rondom het Lindepaviljoen kan iedereen binnenkort genieten van de rijke toeristische en historische cultuur van Zoersel. Meer informatie vindt u terug op de website van Toerisme Zoersel.