CAW neemt intrek in gebouw De Rank

In 2011 kocht onze gemeente de drie gebouwen die aansluiten aan het administratief centrum; De Rank, Galilea en De Wijnstok. De gemeenteraad van 30 augustus keurde de verkoop van gebouw De Rank (rechts van het administratief centrum) aan het Centrum voor Algemeen Welzijn (CAW) goed.

In het huidige meerjarenplan was de verkoop van De Rank reeds voorzien. Daarom bood onze gemeente de voorbije periode het pand aan meerdere publieke instanties aan. Begin dit jaar vernamen we van het CAW dat zij een grote interesse hadden in het pand. De verkoop aan het CAW werd op 30 augustus dan ook goedgekeurd door de gemeenteraad.

bevordering van de samenwerking

Het CAW en het ocmw werken al geruime tijd nauw samen. Dat de twee in de toekomst quasi naast elkaar zullen zitten, brengt alleen maar voordelen met zich mee en zal voor een (nog) betere samenwerking zorgen. Het gebouw wordt in de toekomst gerenoveerd voor duurzamer gebruik, maar blijft visueel passen in het mooie geheel van het administratief centrum en de andere authentieke woning, Galilea.