de Kapel en de bib als stille studeerplekken

Op zoek naar een rustige plek waar u zich volledig kunt concentreren voor uw examens? Vanaf maandag 10 mei zorgen we voor stille (en coronaveilige!) samenstudeerplekken in de Kapel (Handelslei 167) en de bibliotheek in Zoersel. 

De jeugdraad adviseerde om vanaf midden mei samenstudeerplekken te organiseren. Tijdens de paasvakantie hielpen we al enkele ijverige studenten die zich spontaan meldden, aan een plekje in de bibliotheek.

Als student kunt u, na reservatie, terecht op een van de twee locaties. De uren en beschikbare plaatsen vindt u op onze webshop.

ver genoeg uit elkaar

In de Kapel en de bib geldt een strikt huishoudelijk reglement dat ervoor zorgt dat de veiligheidsvoorschriften omtrent corona nageleefd worden. De sociale afstand van 1,5 meter wordt gegarandeerd, studenten zijn verplicht hun handen te ontsmetten voor ze binnenkomen en een mondmasker te dragen.

reserveren

Wilt u gebruikmaken van een van onze studeerruimtes? Dan kunt u een plek reserveren via onze webshop. Hiervoor moet u eerst een profiel aanmaken. Een handig instructiefilmpje op onze webshop leert u hoe dat moet. Om hygiënische redenen, kunt u enkel per dag reserveren en niet per uur. Hoe frequenter de rotatie van verschillende studenten, hoe groter het risico natuurlijk. Meer informatie hierover vindt u in ons huishoudelijk reglement.

Hebt u ook nood aan een plek om een online mondeling examen af te leggen? Contacteer dan tijdig onze jeugddienst via jeugd@zoersel.be.