de Kapel opnieuw stille studeerplek

Toch een herexamen aan uw been? Zoek dan eens een rustige plek op waar u zich volledig kunt concentreren. Vanaf maandag 10 tot en met maandag 31 augustus stellen we onze Kapel weer ter beschikking als stille (en coronaveilige!) studeerplek. 

De Kapel biedt dagelijks plaats voor 30 ijverige studenten. Als student kunt u er alle werkdagen terecht tussen 9 en 17 uur, met uitzondering van vrijdag 21 augustus en maandagvoormiddag 24 augustus.

ver genoeg uit elkaar

In de Kapel geldt een strikt huishoudelijk reglement dat ervoor zorgt dat de veiligheidsvoorschriften omtrent corona nageleefd worden. De sociale afstand van 1,5 meter wordt gegarandeerd, studenten zijn verplicht hun handen te ontsmetten voor ze binnenkomen en een mondmasker te dragen bij aankomst en vertrek.

reserveren

Wilt u gebruikmaken van onze studeerruimte? Dan kunt u een plek reserveren via onze webshop. Hiervoor moet u eerst een profiel aanmaken. Een handig instructiefilmpje op onze webshop leert u hoe dat moet. Om hygiënische redenen, kunt u enkel per dag reserveren en niet per uur. Hoe frequenter de rotatie van verschillende studenten, hoe groter het risico natuurlijk. Meer informatie hierover vindt u in ons huishoudelijk reglement.

studeren in september

Heeft u ook begin september nog een rustig studeerplekje nodig? Stuur dan een mailtje naar jeugd@zoersel.be en dan kijken we voor u na waar we nog een plek beschikbaar hebben.