Hautekiet en Riguelle brengen Franse chansons en Randy Newman

Zaterdag 28 januari staan niemand minder dan Jan Hautekiet en Patrick Riguelle op ons podium van de Kapel. Samen met u duiken ze het rijke verleden in van het Franse chanson en het muzikale talent van Randy Newman. Wil u daar graag bij zijn, bestel dan nog snel uw ticket via onze webshop.

Voor een heerlijk heldere, diepgravende beschrijving van de muziek van Randy Newman moet u bij de heren Hautekiet en Riguelle zijn. Toen ze in 1997 als duo startten, was ‘God’s Song’ één van de eerste nummers op hun speellijst. Ook meer dan twintig jaar later is Randy Newman nog altijd hun geliefde idool. Newman had verschillende nonkels die verbonden waren aan Hollywood. Hij trad in hun voetsporen door zijn eigen popmuziek te laten baden in een uitgesproken filmische sfeer. De hartverscheurende en van emotie uitpuilende ballades over verloren en verlopen liefdes zullen u zowel doen lachen als huilen.

Franse chanson: un premier amour

Hautekiet en Riguelle kunnen het tussendoor niet laten hun liefde voor het Franse chanson in al zijn facetten en gedaantes met u te delen. Van Jean Sablon tot Johnny Hallyday, Bourvil, Josephine Baker, Charles Aznavour maar ook Jacques Dutronc, Daniel Balavoine, Pierre Vassilliu … Zelfs onaangeroerde parels worden niet geschuwd en Les p’tits Belges (Django Reinhardt, Bialek, Jacques Brel … ) worden evenmin vergeten.

Kortom, een optreden dat u zeker zal bekoren.