inschrijving voor gemeentelijke zomerkampen

Ons zomerprogramma voor de kleuters en lagere schoolkinderen staat zo goed als klaar! Na de krokusvakantie starten de inschrijvingen voor de gemeentelijke kampen.

nog steeds anders dan anders

We kennen op dit moment de coronamaatregelen voor de zomervakantie nog niet, maar we zullen ons nog steeds aan strikte regels moeten houden. Toch hebben we enkele leuke activiteiten op poten gezet voor uw kinderen! We bieden twee kleuterkampen, twee kampen voor lagere school kinderen én speelpleinwerking op twee locaties! We breiden ons aanbod ook nog uit via samenwerking met verschillende externe organisatoren. Kijk zeker ook op onze website voor meer details over alle activiteiten.

speelpleinwerking

Dit jaar zal onze speelpleinwerking opnieuw georganiseerd worden op twee locaties (basisschool Pierenbos en de Kiekeboes). Zo kunnen we twee bubbels creëren van een beperkt aantal kinderen. Het speelplein zal starten op woensdag 7 juli en lopen tot en met woensdag 25 augustus. De inschrijvingen hiervoor starten waarschijnlijk na de paasvakantie, als we meer duidelijkheid krijgen over de coronarichtlijnen voor deze zomer.

kleuter- en lagere schoolkampen

Dit jaar zullen er vier kampen zijn met verschillende thema’s.

Voor de kleuters:

  • maandag 19 tot vrijdag 23 juli: kleuterkamp met thema 'ridders, draken, prinsessen en kastelen’
  • maandag 26 tot vrijdag 30 juli: kleuterkamp met thema 'op de boerderij'

Voor de lagere schoolkinderen:

  • maandag 5 juli tot vrijdag 9 juli: thema ‘professor Kriki’ (over wetenschap, techniek en wiskundige spelletjes)
  • maandag 9 tot vrijdag 13 augustus: thema ‘skate initiatie’ (voormiddag: 6 tot 9 jaar, namiddag: 10-14 jaar)

online inschrijven en medische fiche verplicht

Voor zowel de kampen als de speelpleinwerking is vooraf inschrijven verplicht! Voor de gemeentelijke kampen kunt u dit na de krokusvakantie op onze webshop doen, voor de speelpleinwerking is dit nog niet mogelijk. Voor elk ingeschreven kind moeten we ook beschikken over een ingevulde medische fiche. De fiche kunt u tot met 30 juni hier invullen op onze website.

nog meer zomeractiviteiten?

Er zijn ook heel wat externe organisaties die leuke sport- en jeugdkampen aanbieden. U vindt hier een overzicht op onze website. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Sportievak en Play & Sport terecht voor allerlei toffe sportkampen van 3 tot 12 jaar, en kunt u bij Pelican School gaan watersporten.