kinderfiets te geef?

Bij de fietsuitleendienst ‘Velotheek op Wielekes’ kunt u - intussen al bijna 1,5 jaar - terecht voor het ontlenen van kinderfietsen. Om deze werking te kunnen blijven garanderen, is men er echter volop op zoek naar tweedehandsfietsjes om de voorraad aan te vullen.

Hoe werkt het?

Telkens investeren in een nieuwe fiets als die van uw zoon/dochter te klein is, is zowel economisch als ecologisch niet interessant. Met een jaarabonnement bij de Velotheek bent u altijd zeker van een kwalitatieve fiets op maat van zoon- of dochterlief (tussen 2 en 12 jaar). Wordt de fiets te klein, dan ruilt u hem heel eenvoudig om voor een groter exemplaar.

voorraad aanvullen

Dankzij het succes van de Velotheek geraakt de voorraad te ontlenen fietsen stilaan uitgeput. Hebt u thuis nog een kinderfiets die toch alleen maar stof staat te verzamelen? Schenk hem dan, via de Velotheek, een tweede leven. Alle fietsen zijn welkom, met een lichte voorkeur voor de maten 20 tot en met 26 inch (6 tot en met 14 jaar). Ze hoeven niet in perfecte staat te zijn. De medewerkers van de Velotheek knappen ze met alle plezier op, voordat ze naar hun nieuwe eigenaar gaan.

Overtuigd? Dan kunt u uw fiets afgeven bij:

  • Velotheek op Wielekes
    pc Bethanië, Andreas Vesaliuslaan 39 (achter gebouw 7)

Dit kan op:

  • dinsdag: 9.30-12 uur en 13.30-16 uur
  • woensdag: 9.30-12 uur
  • donderdag: 9.30-12 uur