kom proeven van ons uitstekend hobbymenu

Een hobby kiezen is al even moeilijk als een keuze maken op restaurant. Daar wilt u misschien ook een klein hapje van alles om daarna pas te kiezen? Wij hebben dé oplossing voor uw probleem.

Met onze campagne #hapjehobby laten we u proeven van het Zoerselse verenigingsleven! Wilt u voetballen, toneel spelen, muziek maken, koken, circusartiest worden…? Het kan allemaal in onze gemeente. En u bent nooit te oud om te leren. Slaat de keuzestress al toe?

#hapjehobby

Stel u voor dat u de mogelijkheid hebt om gratis te kunnen proeven van onze verenigingen en hun activiteiten. Een soort hapjesbuffet van hobby’s. Daar zegt u toch geen neen op?

Wegens groot succes herhalen we onze campagne #hapjehobby. Tussen 20 augustus en 2 oktober schotelen onze Zoerselse verenigingen u een proevertje voor. Dat wil zeggen dat u gratis en vrijblijvend kunt proeven op één van de vele proefmomenten. Benieuwd naar de menukaart? Op www.zoersel.be/hapjehobby vindt u het meest recente overzicht van alle activiteiten terug.

Goesting nog niet gevonden?

U vindt een lijst van onze erkende verenigingen terug op onze website. Hierop vindt u meer informatie over verenigingen, een link naar hun website, Facebookpagina of Instagramaccount. Zo kunt u rustig het menu bekijken.