laat de voetbalgekte voor het EK maar losbarsten

Deze zomer organiseren we in samenwerking met Tifogame een online pronostiekplatform voor het EK voetbal. Deelnemen is gratis voor iedereen. Zo kunnen we samen van dit EK een echt voetbalfeest maken.

met z’n allen achter de Rode Duivels

Een EK of een WK voetbal is een van die evenementen die niemand onberoerd laat. Onder collega’s, met uw vrienden of familie... Iedereen doet wel eens een ‘pronostiekje’. Samen met een 30-tal andere Vlaamse steden en gemeenten springen ook wij op de EK-kar. Na maanden van thuiswerk, leven in allerlei ‘bubbels’ en andere beperkende maatregelen, beseffen we dat er nood is aan een groot, maar coronavrij, EK-evenement. Normaal viert u het EK of WK op groot scherm. Dat is dit jaar helaas niet mogelijk. Toch willen we u een onvergetelijk en spannend EK laten beleven.

gratis en laagdrempelig

Via www.tifogame.be/zoersel kunt u gratis uw pronostiek voor het EK invullen. In een paar klikken voorspelt u de resultaten van alle groepswedstrijden. Tifogame koos bewust voor een laagdrempelig concept zodat iedereen, kenner of gelegenheidssupporter, kan meespelen.

koop lokaal

Met dit initiatief willen we onze lokale middenstand een duwtje in de rug geven. Want uiteraard kunt u ook tal van prijzen winnen met deze pronostiek. Voor de deelnemers in de top 20 van het klassement, voorzien we leuke prijzen in de vorm van Zoerselse geschenkcheques of een super coole voetbal voor uren spelplezier.

Wordt u de grootste voetbalkenner van dit EK? Deelnemen kan nog tot en met 12 juni. Met z’n allen achter onze Rode Duivels!