loopcursus Start to Run vanaf 14 februari

Fit in twaalf weken? Dat kan! In groep en onder begeleiding van de gediplomeerde lesgevers van Atletiekclub DAL vzw werkt u aan uw conditie, zodat u na twaalf weken vijf kilometer aan één stuk kunt lopen.

U traint drie keer per week. Op maandag en donderdag, telkens om 19.30 uur, onder begeleiding op de atletiekpiste van het Mariagaarde Instituut in Malle. In het weekend werkt u nog een vrije training af. Dit kan alleen of elke zaterdag samen met uw medecursisten op het speelplein Marcel Kiekeboe in Zoersel. Op maandag 14 februari gaan we effectief van start.

infovergadering

Op dinsdag 25 januari 2022 organiseren we een gratis infovergadering voor alle geïnteresseerden. Afspraak om 19.30 uur op de speelplaats van de gemeentelijke basisschool De Horizon, Sint-Jozeflei 18 in Malle. Vooraf inschrijven voor dit infomoment is niet nodig.

inschrijven

Deze cursus wordt georganiseerd door de sportdiensten van de gemeenten Malle en Zoersel en de Atletiekclub DAL vzw. Meedoen kan vanaf 15 jaar en kost 30 euro voor inwoners van Malle en Zoersel (35 euro voor niet-inwoners). Tip: sommige mutualiteiten betalen een deel van het inschrijvingsgeld terug. Vraag dit dus zeker na!

Vooraf inschrijven voor de loopcursus is verplicht en kan via: