maak uw dak energiefit

Dak- of zolderisolatie is één van de beste investeringen voor uw woning. Warme lucht stijgt, dus uw woning verliest de meeste warmte via het dak. Uw dak isoleren kan op veel manieren. Bovendien zijn de werken vaak minder ingrijpend dan u denkt.

advies in mensentaal

In samenwerking met het wooninfopunt/EnergieK Loket, organiseren we een infoavond waarin u alles te weten komt over dak- en zolderisolatie. U zult niet overstelpt worden met moeilijke technische termen. Het is dus niet nodig dat u al enige voorkennis hebt over dakisolatie. Aan de hand van praktijkvoorbeelden ontdekt u de voor- en nadelen van verschillende materialen en technieken.

Via een groepsaankoop kunt u zonder zorgen én voor een lagere prijs dak- of zolderisolatie laten plaatsen door een lokale aannemer. Schrijf u dus vandaag nog in voor de gratis infoavond op woensdag 11 maart. Deze infoavond zal plaatsvinden in gemeenschapscentrum Alice Forceville (Sint-Jozeflei 26, 2390 Westmalle). Inschrijven kan via www.fluvius.be/energiefit of www.igean.be/groepsaankoopdakisolatie.

premies

Voor dakisolatie kunt u genieten van een renovatiepremie. Een handig overzicht en voorwaarden kunt u terugvinden op de nieuwe website www.mijnbenovatie.be. Hier kunt u aan de hand van eenvoudige stappen ontdekken hoe energiezuinig uw woning is.