naam gezocht voor nieuw buurtpaviljoen

Binnenkort start de bouw van het nieuwe, veelzijdige en overdekte buurtpaviljoen in de Achterstraat. Alleen heeft het gebouw nog geen naam. Heb jij een leuk idee? Geef dan jouw idee door via denkmee.zoersel.be.

Binnenkort start de bouw van het nieuwe, veelzijdige en overdekte buurtpaviljoen in de Achterstraat. Het geeft aan zowel verenigingen, sporters als buurtbewoners extra ruimte om (buiten)activiteiten te organiseren. Oorspronkelijk ontstond het idee om een buitenfitness in te richten. Tijdens de coronaperiode kreeg het idee een andere wending. Het idee van het buurtpaviljoen was geboren.

bedenk een naam

In het najaar wordt het nieuwe buurtpaviljoen in de Achterstraat geopend, maar we zoeken nog een naam voor deze nieuwe constructie. We zouden het fijn vinden als jij dé ideale naam mee bedenkt. Goede naam gevonden? Geef je idee vóór 1 april door via onderstaande rode knop.

stem op jouw favoriet

Ben je niet goed in namen bedenken? Geen nood! Uit alle inzendingen wordt een top 5 gekozen. Vanaf 19 april tot 1 juni kan je stemmen op jouw favoriete naam. De naam wordt daarna bekendgemaakt op de officiële opening in het najaar.

veel beweging

Op de site Achterstraat beweegt er momenteel veel. Zo wordt er momenteel ook gewerkt aan een uitbouw van zaal Het Klavier. We zoeken geen naam voor dit gebouw, maar wel voor het aparte paviljoen dat er binnenkort komt. (zie foto’s onder)

ik weet een mooie naam!