nieuwe uitbater voor Koetshuis gezocht

Onze gemeente is op zoek naar een nieuwe uitbater voor het Koetshuis in het park Halle Hof.

Het Koetshuis is een uniek pand, gelegen in het midden van het park Halle Hof, vlak aan het kasteel. Vroeger was het een populaire ruimte die verhuurd werd aan bedrijven, verenigingen en voor privéfeesten. Maar nu staat het jammer genoeg al een hele tijd leeg.

uitbating via erfpacht

Het gemeentebestuur is daarom op zoek naar een (private) partner om de uitbating op zich te nemen door middel van een erfpacht voor 30 jaar. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 15 maart kandidaat stellen.

voorwaarden

Het pand wordt ter beschikking gesteld in de staat waarin het zich bevindt. Als erfpachter beheert u het Koetshuis en staat u in voor alle kosten en verdiensten die bij de uitbating horen. De aanvang van de erfpacht wordt in onderling overleg bepaald. Als toekomstige partner staat u zelf in voor de inrichting en vernieuwing ervan. Volgende investeringen zijn noodzakelijk:

  • herstelling buitenschrijnwerk (balustrades, ramen, deuren en dakgoot);
  • vernieuwing of renovatie van de keuken, het sanitair en de toog;
  • vernieuwing van de verwarming;
  • opfrissing van de buitenomgeving.

kandidatuur indienen

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u zich tot en met 15 maart kandidaat stellen en een dossier indienen via juridische.zaken@zoersel.be. De volledige voorwaarden vindt u hier terug.

inkijkmoment

Op donderdag 19 januari om 19 uur vindt er een inkijkmoment plaats in het Koetshuis (Kasteeldreef 55). Geïnteresseerden krijgen een rondleiding en er wordt meer informatie gegeven over inschrijvings- en toekenningsvoorwaarden. Inschrijven voor dit inkijkmoment kan tot en met woensdag 18 januari via juridische.zaken@zoersel.be.