opnieuw wat te zien in de Bijl

GEMEENSCHAPSCENTRUM – Ook cultuurhuis de Bijl (Dorp 1) mag weer open voor publiek. Op 13 juni kunt u opnieuw uw culturele hart komen ophalen.

in lijn lopen

De Bijl blijft gratis en vrij toegankelijk. Natuurlijk nemen we enkele veiligheidsmaatregelen. Zo worden er maximum 16 bezoekers tegelijkertijd toegelaten en moet u bij een bezoek de aangeduide looprichting volgen met voldoende afstand van de andere bezoekers. Onze medewerkers zullen erop toezien dat de bezoekers deze maatregelen strikt volgen.

lopende tentoonstelling

Toen in maart de deuren moesten sluiten, was de expo Take 5 nog maar net van start gegaan. De titel van de expo verwijst, ironisch genoeg, naar de Engelse term om even een korte adempauze in te lassen. Vijf docenten van de Academie van Arendonk tonen hun werk in dialoog met elkaar: Lief Van Roy, Joor Verhoeven, Pascale Hellebaut, Veerle Stevens en Christel Gestels.

U kunt Take 5 in de Bijl bezichtigen van zaterdag 13 juni tot en met zondag 28 juni. Op zaterdag kan dit van 13.30 tot 18 uur en op zondag van 11 tot 18 uur.

zomercursus tekenen

De zomercursus tekenen in de tuin van de Bijl, die gepland was in het begin van zomer, is verplaatst naar de week van 27 juli tot en met 1 augustus. Wilde u altijd al leren tekenen en ­schilderen? Reserveer dan een plaatsje, want het aantal deelnemers is beperkt. Alle informatie en reservatie op onze webshop.