Parkplezier is terug! hou deze vier avonden vrij

De temperaturen stijgen, de zomer staat voor de deur en u heeft ongetwijfeld mooie, zomerse vooruitzichten. Hopelijk bent u in juli ook nog even in eigen dorp te vinden, anders zou u wel eens een dijk van een Parkplezierprogramma kunnen mislopen!

Parkplezier kent een rijk verleden. Toen er een nieuwe organisator gezocht werd, twijfelde Kaat De Gruyter van MuZiKa vzw geen seconde. “Zo’n fijn evenement moet blijven bestaan. We hebben er onze schouders dan ook graag onder gezet”, klinkt het bij het kersverse gezicht achter onze aangename zomeravonden.

opnieuw samen genieten

“Ons voornaamste doel is de mensen van Zoersel gratis cultuur, muziek en een mooie avond bieden”, vertelt Kaat. “Daarnaast proberen we, na die afstandelijke coronaperiode, opnieuw ­lokale binding te creëren. Zo hopen we met Parkplezier mensen terug samen te brengen. Op de vier vrijdagavonden in het park creëren we immers ideale momenten waarop inwoners elkaar tegen het lijf kunnen lopen en samen iets kunnen drinken in hun eigen dorp. Ondertussen kunnen ze genieten van leuke livemuziek. Andere bezoekers willen misschien liever een dansje placeren of gewoon de sfeer opsnuiven... Alles kan, ons programma biedt voor ieder wat wils.”

praktisch

Iedereen welkom in het park van Halle, op vrijdagen 8, 15, 22 en 29 juli, telkens van 19.30 tot 23.30 uur (de muziek eindigt om 23 uur). Geniet van het goedgevulde muzikale programma, met een heerlijk hapje en een verfrissend drankje.

programma

 • vrijdag 8 juli | Christoff
  Parkplezier pakt op haar eerste avond meteen uit met een Vlaamse topper. Na meer dan 25 jaar op de planken weet Christoff als geen ander hoe hij u moet entertainen. Met hits als ’7 Zonden’ en ‘Sweet Caroline’ is hij niet meer weg te denken van de Vlaamse podia.
  voorprogramma: Torsten, Johan Veugelers en Patrick Onzia
 • vrijdag 15 juli | Willy Sommers
  Ook de tweede zomerse vrijdag staat in het teken van de Vlaamse muziek. En wie is er beter geschikt dan de koning van het Vlaamse lied zélf om voor dat gouden randje rond uw avond te zorgen? Haal uw beste zangstem boven en zing mee met de grootste hits als ‘Zeven anjers, zeven rozen’ en ‘Als een leeuw in een kooi’.
 • vrijdag 22 juli | Level Six
  Meezingen en -dansen geblazen op de leukste covers van partyband ­Level Six. Jo Hens (Niko uit Familie) en Lisa Michels (finaliste K2 zoekt K3) ­zorgen voor bakken energie, mee­zingers en hits.
  voorprogramma The Accoustic Three
 • vrijdag 29 juli | Salsa met D’Love
  i.s.m. wereldraad Zoersel
  Waan u in Cuba en neem deel aan de gratis salsa-initiatie van Alexander Zamora Vera. Opgewarmd? Show uw nieuwe moves op de tonen van D’Love, acht rasechte Cubanen die u in vervoering brengt met een mix van salsa, merengue, bachata, kizomba ...