steun lokale handelaars met consumptiecheques

De consumptiecheque is een financiële bonus die bedrijven aan hun werknemers kunnen geven als beloning voor hun inspanningen tijdens de coronacrisis. U kunt ze gebruiken bij onze lokale handelaars, horecazaken en sport- en cultuurverenigingen met het doel deze een extra boost te geven.

Deze ‘nieuwe’ cheques werken op dezelfde manier als de gekende maaltijdcheques of eco-cheques. Een extralegaal voordeel dus.

waar kan de cheque besteed worden?

Hebt u consumptiecheques ontvangen van uw werkgever, dan kunt u deze besteden in volgende zaken, op voorwaarde dat zij aangesloten zijn bij één van de partners:

  • de horeca;
  • kleinhandelszaken die langer dan één maand moesten sluiten tijdens de coronacrisis;
  • erkende cultuur- en sportinrichtingen.

bericht voor de handelaars

Bent u een eigenaar van een Zoerselse handelszaak en komt u in aanmerking om deze cheques te aanvaarden in uw zaak, dan kunt u zich hiervoor aanmelden bij de drie partners; Edenred, Sodexo en Monizze

Zoerselse geschenkcheque

Deze consumptiecheques zijn niet te vergelijken met onze Zoerselse geschenkcheque. Deze cheques hebben een waarde van 10 of 25 euro en kunt u als cadeau geven aan particulieren. De gelukkige ontvanger kan dan de cheque bij één van de deelnemende Zoerselse handelaars besteden, en dit binnen een periode van één jaar.

De cheques zijn te koop:

  • aan het onthaal in het administratief centrum (zie gegevens in contactblok);
  • de bibliotheken van Halle, Sint-Antonius en Zoersel.

uw handelszaak op onze website

In het begin van de tweede coronagolf moesten de horecazaken noodgedwongen hun deuren sluiten. Op onze eigen website geven we al een overzicht van alle afhaalmogelijkheden voor lekker eten in onze gemeente.

Is uw zaak momenteel gesloten, maar werkt u achter uw gesloten deur hard door om de best mogelijke service aan te bieden via uw webshop of via bestellingen? Dan kan uw zaak binnenkort op onze website pronken. Hiervoor hoeft u enkel dit formulier in te vullen. Via de gemeentelijke nieuwsbrief en Facebookpagina geven we onze inwoners binnenkort een duidelijk overzicht van alle handelszaken die open blijven achter gesloten deuren.

Met de Sinterklaasperiode en het eindejaar in het vooruitzicht, kunt u onze Zoerselse handelszaken nu meer dan ooit steunen. #kooplokaalbesteldigitaal