tien op een rij voor de spelotheek

In 2020 blaast spelotheek Dobbeltje tien kaarsjes uit. Een reden te meer om deze plezante dienst nog eens in het licht te zetten.

bibliotheek voor spelletjes

Als u elk spelletje moet aankopen dat uw kind wil spelen, bent u al snel veel geld kwijt. Daarom hebben wij in Zoersel spelotheek Dobbeltje. De spelotheek kunt u vergelijken met een bibliotheek, maar dan voor gezelschapsspelletjes en puzzels. De spelotheek is een inclusiegerichte samenwerking van Monnikenheide Spectrum, gemeente & ocmw Zoersel en Kringwinkel ‘De Cirkel’.

zoek en vind

U vindt er meer dan 500 spelletjes en puzzels terug voor jong en oud. Bent u op zoek naar een specifiek spel, dan kunt u op de website de volledige collectie terugvinden. Zo hoeft u niet onnodig naar de spelotheek te gaan om te zien of het spel in de collectie van het Dobbeltje zit. Het volledige aanbod kunt u hier downloaden. Zijn er toch spellen of puzzels die nog niet in de lijst staan en die u graag in de collectie ziet? Laat het ons dan weten via het webformulier dat u op onze website terug kan vinden.

tien euro bij het passeren langs start

Ontlenen in de spelotheek is heel eenvoudig en goedkoop. U betaalt één keer per jaar een lidgeld van 10 euro (particulieren) of 20 euro (scholen en verenigingen). In ruil hiervoor krijgt u een lidkaart. Met deze lidkaart kunt u een heel jaar lang onbeperkt spelletjes en puzzels uitlenen.

De spelotheek is elke woensdag geopend tussen 13 en 17 uur en elke tweede en vierde zaterdag van de maand tussen 10 en 12 uur.

Speel een spel vanavond en breng een bezoekje aan onze spelotheek. Plezier verzekerd!