vacatures voor jobstudenten

Voor de vakantiemaanden zijn we weer op zoek naar jobstudenten en monitoren. Alle info over inleverdata van uw kandidatuur, voorwaarden en formulieren vindt u op www.zoersel.be/vacatures.

vacature monitoren

Bent u een speelvogel die graag met kinderen werkt? Bent u creatief en zelfstandig, maar kunt u ook goed in teamverband werken? Hebt u reeds ervaring als jeugdwerker of een attest van animator op zak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een tijdelijke tewerkstelling zijn wij op zoek naar één zorgmonitor (18+) die telkens gedurende één maand (juli/augustus) extra ondersteuning biedt aan kinderen die zorgbehoevend zijn.

Bovendien zijn we nog op zoek naar dertig monitoren (16+) met een animatorattest op zak om onze jeugdwerkingen mee in goede banen te leiden. U krijgt een contract ‘tijdelijke tewerkstelling socioculturele sector’. Goed om weten: in de krokus- en paasvakantie worden er door enkele organisaties opleidingen ‘animator in het jeugdwerk’ georganiseerd. Stages in het kader van deze opleidingen zijn mogelijk tijdens onze zomerwerking.

interesse?

Solliciteer dan tot en met 2 maart 2020 online.

Meer informatie kunt u bekomen bij de jeugddienst T 03 2980 7 17, vragen naar Kristien Schryvers of mail naar jeugd@zoersel.be.

vacature jobstudenten thuiszorg (juli-augustus)

Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de poetsdienst (16+) en de dienst gezinszorg (17+) om bij hulpbehoevenden te helpen in het huishouden. Voor de vakantiejob bij de dienst gezinszorg gelden bepaalde diplomavereisten, terug de vinden op onze website. Zorg er daarnaast voor dat u zich zelfstandig kunt verplaatsen tussen de verschillende deelgemeenten en dat u uzelf drie weken aansluitend kunt vrijmaken.

interesse?

Solliciteer dan tot en met 2 maart 2020 online.

Voor meer informatie contacteert u Nadie Meeusen, Carlien Frans of Dorien Heyns via T 03 2980 0 00.

vacature hoofdmonitor (8 juni t/m 28 augustus) (18+)

Bent u een organisatorisch talent? Werkt u graag met jongeren? Bent u 18 jaar of ouder en bent u vrij tijdens de zomermaanden? Dan hebben wij voor u de perfecte job!

Wij zijn op zoek naar één hoofdmonitor voor een tijdelijke tewerkstelling gedurende de maanden juni, juli en augustus om de speelpleinploeg aan te sturen. U krijgt een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur.

interesse?

Solliciteer dan tot en met 20 april 2020 online.

Voor meer informatie contacteert u onze dienst personeel, 03 2980 9 19 of personeel@zoersel.be.