vacatures voor jobstudenten

Voor de vakantiemaanden zijn we op zoek naar jobstudenten. Er zijn vacatures voor onze poetsdienst, dienst gezinszorg en we zijn op zoek naar monitoren voor onze zomerwerking.

vacatures thuiszorg

Voor de poetsdienst (16+) en de dienst gezinszorg (17+) zijn we op zoek naar jobstudenten om bij hulpbehoevenden te helpen in het huishouden. Voor de job bij de dienst gezinszorg gelden bepaalde diplomavereisten. Zorg er daarnaast voor dat u zich zelfstandig kunt verplaatsen tussen de verschillende deelgemeenten en bij voorkeur drie weken aansluitend kunt vrijmaken.

Meer info en voorwaarden vindt u hier.

vacatures jeugddienst

Voor onze zomerwerking zijn we op zoek naar:

  • een hoofdmonitor (18+) voor een tijdelijke tewerkstelling gedurende de maanden juni, juli en augustus om de speelpleinploeg aan te sturen. U krijgt een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur.
  • dertig monitoren (16+) met een attest animator in het jeugdwerk op zak om onze jeugdwerkingen mee in goede banen te leiden. U krijgt een contact ‘tijdelijke tewerkstelling socioculturele sector’ (combineerbaar met jobstudentencontract). Tip! In de krokus en paasvakantie worden er door organisaties opleidingen ‘animator in het jeugdwerk’ georganiseerd. Stages in het kader van deze opleidingen zijn mogelijk tijdens onze zomerwerking.
  • Een zorgmonitor (18+) die gedurende één maand (juli of augustus) de coördinatie op zich neemt van de extra ondersteuning aan zorgbehoevende kinderen.

Meer informatie en details vindt u terug op onze website.