vergeet niet in te schrijven voor speelpleinwerking

De zon is terug van weggeweest. Het belooft een warme, leuke zomer te worden, waarbij uw kinderen hun vriendjes en vriendinnetjes niet hoeven te missen. Ze kunnen zich namelijk samen inschrijven voor onze speelpleinwerking.

Net als vorige zomer moeten we ons ook dit jaar nog aan een aantal strikte regels houden. We werken daarom opnieuw met twee bubbels van maximum 50 kinderen, die voor die week zijn ingeschreven. We vragen dus om uw kinderen vooraf in te schrijven voor een volledige week, én om die week dan ook effectief meerdere dagen te komen. Elk ingeschreven kind neemt immers een plaats in van die weekbubbel.

online inschrijven

Uw kind inschrijven doet u via onze webshop. Hebt u onze webshop nog niet eerder gebruikt, maak dan eerst een profiel aan via webshop.zoersel.be. Nadat u uw kind(eren) hebt ingeschreven, moet u ook per kind een medische fiche invullen. Zo beschikken onze monitoren over de nodige medische informatie en uitgebreide contactgegevens. Die hebben we onder meer nodig voor mogelijke contactopsporing.