wij zoeken enthousiaste collega’s

Bij gemeente en ocmw Zoersel staan er verschillende vacatures open, waaronder ploegbaas schoonmaak en catering, maatschappelijk assistent, hoofdmonitor speelplein en jobstudenten.

ploegbaas schoonmaak en catering

Als ploegbaas staat u in voor het leiden en coördineren van de dienst schoonmaak en plant u de dagelijkse activiteiten van de medewerkers, zodat de gemeentelijke gebouwen netjes onderhouden zijn. Bovendien kijkt u toe op een goed verloop van vergaderingen en recepties.

Klinkt dit alsof het u op het lijf geschreven is? Bekijk dan het volledige profiel hier.

maatschappelijk assistent - projectfunctie vluchtelingen Oekraïne

U voegt zich bij ons team als maatschappelijk assistent, waar uw voornaamste takenpakket bestaat uit leefloon/steunverlening voor de dossiers van vluchtelingen uit Oekraïne.

Helpt u hen graag uit de nood? Solliciteer dan hier.

hoofdmonitor van 1 juni tot 31 augustus

Bent u goed in de omgang met kinderen, monitoren en ouders? Kom dan met de andere monitoren het programma-aanbod van ons speelplein uitwerken! Spelen en administratie wisselen elkaar af tijdens de zomervakantie.

Zet u zich graag mee in? Geweldig! Bekijk hier de volledige vacature.

jobstudenten thuiszorg

U maakt deel uit van ons enthousiast en gemotiveerd team thuiszorg. Met onze thuiszorgdiensten zorgen we er mee voor dat cliënten, die thuis hulp nodig hebben, zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Wilt u op een mooie manier iets bijverdienen? Kom dan poetsen of helpen in het huishouden van iemand die het niet zelf kan.

Solliciteer hier als jobstudent.