wij zoeken enthousiaste collega’s

Bij gemeente & ocmw Zoersel staan er verschillende vacatures open, waaronder een jeugdanimator/ontmoetingswerken, medewerker groendienst en buschauffeur.

jeugdanimator/ontmoetingswerker (min. 2 jaar)

Als jeugdanimator/ontmoetingswerker:

  • sta je in voor de uitvoering van een gemeentelijk vakantieaanbod voor kinderen.
  • sta je in voor de verbinding tussen jongeren en gemeente & ocmw Zoersel. Je bent een aanspreekpunt voor kinderen en jongeren, partnerorganisaties en het beleid en je leidt jongeren naar de juiste hulpverlening.
  • bied je ondersteuning aan de Zoerselse jeugdhuizen.

Solliciteren kan tot en met 27 februari 2024. Het eerste onderdeel van de selectieprocedure is een schriftelijke thuisopdracht die je bezorgd wordt op 5 maart. Het mondelinge examen vindt plaats op 27 maart.

buschauffeur

Als buschauffeur sta je in voor:

  • het vervoeren van leerlingen van de voor- en naschoolse kinderopvang
  • het vervoeren van leerlingen naar schooluitstappen
  • het occasioneel vervoer van groepen in opdracht van de gemeente, zorgvoorzieningen en scholen
  • tussen de vervoersopdrachten assisteer je de verschillende ploegen van de dienst onderhoud bij diverse opdrachten

Solliciteren kan tot en met 25 februari 2024. De selectieproeven vinden plaats op vrijdag 15 maart en bestaan uit een praktische proef en een interview.

medewerker groendienst

De gemeenten Malle en Zoersel organiseren een gezamenlijke aanwervingsprocedure voor deze functie. Als je slaagt in deze aanwervingsprocedure, kan je bij beide gemeenten aangeworven worden. Concreet is gemeente & ocmw Zoersel op zoek naar twee kandidaten die direct aan de slag kunnen en er wordt een werfreserve aangelegd. Gemeente Malle zoekt één kandidaat die onmiddellijk aan de slag kan.

Als medewerker van de groendienst:

  • ben je een vakman met 'groene vingers' en werk je graag buiten, zomer en winter.
  • kan je hulpmiddelen bedienen en ken je verschillende onderhoudstechnieken (kennis van planten en snoeitechnieken en kennis van gebruik van groenmachines is een meerwaarde).

Solliciteren kan tot en met zondag 3 maart 2024. De selectieproeven vinden plaats op maandag 18 maart en bestaan uit een praktische proef in de voormiddag en een interview in de namiddag.