betaalbaar wonen in De Blokskens

beschrijving: In de gemeenteraad van 19 september 2017 werd een afsprakennota goedgekeurd tussen de gemeente en IGEAN om samen aan betaalbaar wonen te werken. Op dit moment lopen er een aantal projecten die u als Zoerselaar de kans geven om bouwgronden aan te kopen aan een lagere prijs, namelijk 80% van de marktwaarde.

Op de grond van het voormalige gemeentemagazijn in Halle ontwikkelen we in samenwerking met IGEAN een woonproject betaalbaar wonen. 

locatie: De Blokskens

timing: Het bestuur besloot om deze gronden te verkopen op plan. Inmiddels werd bouwonderneming Cogghe & Co. geselecteerd voor de bouw van de woningen. Samen met hen wordt de verkoop voorbereid. De opstart is gepland voor oktober van dit jaar.

infomoment: Om u zo volledig mogelijk te informeren, organiseren we in samenwerking met IGEAN een infomoment op dinsdag 14 september om 20 uur in zaal Sint-Maarten in Halle. Via onderstaande rode knop kunt u zich inschrijven.

interesse: Als u zich kandidaat wilt stellen voor een grond in De Blokskens, kunt u zich melden op de website van IGEAN.

inschrijven infomoment