airbib: kom samen lezen in de natuur

Lezen kan áltijd en overal. Onder dat motto organiseert onze bibliotheek deze zomer de airbib. Op de mooiste en gezelligste groene plekjes in Zoersel openen we een openluchtbibliotheek.  

Het concept is heel eenvoudig, namelijk samen lezen op een fijne buitenplek. Je mag een eigen boek meebrengen, maar dit hoeft niet. Wij voorzien een beperkt aanbod aan tijdschriften, graphic novels, kortverhalen, voorleesboeken… Kortom, dingen die je gemakkelijk gelezen krijgt op een uurtje en waar je misschien niet meteen zelf naar zou grijpen. Voor de gewoontedieren onder ons zullen er ook een paar klassieke thrillers, romantische of avonturenromans beschikbaar zijn. 

vier dinsdagavonden

Je kan ons en de airbib vier dinsdagavonden in juli vinden op een andere rustig gelegen buitenlocatie in Zoersel. Misschien ontdek je zo niet alleen nieuw leesvoer, maar ook een prachtige plek in eigen dorp.

  • 9 juli: Zonneputteke, aan de oude bibliotheek in Zoersel
  • 16 juli: in de belevingsboomgaard achter de pastorij in Sint-Antonius (achter Handelslei 33)
  • 23 juli: bij de schuilhut in de Kruisdreef (niet ver van het kruis Blommerschot)
  • 30 juli: bij bloemenplukweide De Mollenhoeve, Lage weg in Halle (over nummer 60)

Je kan vrij langskomen tussen 19.30 en 21 uur. Rond 20.45 uur sluiten we af met een voorleesmoment voor volwassenen. Let wel: bij slecht weer wordt de Airbib afgelast. Hou daarvoor onze website en sociale media in het oog.