creëer meer dynamiek op den buiten

Wat als jij middelen zou krijgen om creatief aan de slag te gaan met onze gemeente? Klinkt te mooi om waar te zijn? Dan heb je nog niet van LEADER gehoord!

Dit subsidieprogramma is er voor iedereen met een goed idee rond dorp, landbouw en korte keten, landschap en biodiversiteit. We zijn ervan overtuigd dat er in onze gemeente inwoners zijn die de handen uit de mouwen willen steken en van Zoersel een nog fijnere plek willen maken.

financieel zetje

Barst jij van de ideeën maar mis je nog een financieel zetje? Ontdek dan op www.leaderprovincieantwerpen.be alles over dit bijzondere subsidieprogramma waarin het niet alleen over centen gaat, maar waar inwoners, ondernemers, organisaties, lokale besturen en verenigingen gestimuleerd worden om samen te werken. Dit voorjaar werden aan maar liefst 22 projecten LEADER-subsidies toegekend.

Heb je interesse of een idee?

Neem dan contact op met Lotte ten Voorde van Rurant via liselotte.tenvoorde@rurant.be, en dit vóór 2 september. Alle informatie over dit project vind je hier.

succesvolle projecten

In onze gemeente werden al heel wat projecten gerealiseerd met de steun van LEADER. Denk maar aan de Landbouwlus, een fietstocht van 31 km rond het blijvende landbouw-leerpad van de Landelijke Gilden, de herinrichting van het Lindepaviljoen, het stoomtramproject van Toerisme Zoersel en de toekomstige herinrichting van het dorpsplein in Halle.