Mobitwin slachtoffer van hacking

Door een cyberaanval bij bedrijf Mpact in Gent, ondervindt de dienstverlening van Mobitwin problemen. Mpact levert het boekingssysteem waar onder andere Mobitwin (de vroegere mmc) gebruik van maakt. 

gevolgen voor Mobitwin Zoersel

Het systeem waarin alle ritten werden geregistreerd, is niet meer toegankelijk. We zijn nu alle boekingen die binnenkwamen via mail of via ons online formulier op de gemeentelijke website aan het reconstrueren. Helaas kan dit niet voor de telefonische reservaties.

Dit heeft vervelende gevolgen als je recent telefonisch - en niet via het online formulier - een rit hebt geboekt. Neem dus opnieuw contact op met Mobitwin via het nummer 03 289 90 01 om je reservatie te bevestigen en ervoor te zorgen dat je niet tevergeefs op je chauffeur zit te wachten. 

hulplijn

Onze chauffeurs krijgen geen automatische herinnering meer voor hun geplande ritten. Sta je dus toch te wachten op een chauffeur die niet komt opdagen? Bel dan naar het nummer 03 289 90 01, dan zoeken we naar een oplossing.

zegge het voort

Ben je zelf geen gebruiker van Mobitwin, maar ken je wel iemand die klant is, dan vragen we je deze persoon zeker even te verwittigen over de problemen. Zo blijft er niemand in de kou staan.