Terug naar school met een fiets van de velotheek?

Nog een week en uw kinderen worden terug op school verwacht. Gaan ze, al dan niet samen met u, met de fiets? Dat horen we graag! Maar we zijn ons er ook van bewust dat iedere keer investeren in een nieuwe, grotere fiets zowel economisch als ecologisch niet interessant is. Weet dan dat fietsuitleendienst ‘velotheek op wielekes’ goed onderhouden tweedehandsfietsen aanbiedt op maat van elk kind (tussen 2 en 12 jaar).

procedure

Maak eerst telefonisch een afspraak via 0475 97 03 49. Met een jaarabonnement (zie prijzen) kunt u een tweedehandsfiets uitkiezen, ontlenen en eenvoudig inwisselen voor een groter exemplaar als hij te klein is geworden.  

De velotheek bevindt zich op het domein van Bethanië ggz (achter gebouw 7), Andreas Vesaliuslaan 39. U kunt er elke tweede en vierde woensdag van de maand, van 13 tot 15 uur, terecht (na afspraak).

fiets schenken

Hebt u een fiets te geef in plaats van één nodig? Dan mag u uw tweewieler binnenbrengen bij de velotheek op dinsdag van 13.30 uur tot 16 uur of op donderdag van 9.30 tot 12 uur.