VIP2024 | Vlamingen in Parijs

In 2024 trekt Vlaanderen met een hele delegatie topsporters naar Parijs om onze medailleambities waar te maken op de Olympische Spelen. En Zoersel gaat mee! We wonnen via Sport Vlaanderen tickets voor de Olympische wegrit van de mannen. Wil jij mee? Neem snel een selfie in de photobooth!

De bib maakte een fantastische boekenolympiade, die op verschillende evenementen dit voorjaar zal opduiken. Allerlei olympische sporten worden in een boekenkleedje gestoken. Zo kan je je kracht en snelheid tonen met het boek-heffen, pagina-verspringen, boekentoren-hoogspringen, snellezen, … Toon je van je meest sportieve kant en laat je kronen tot boekenolympiër!

In de bibliotheek vind je de komende weken een photobooth waar je de zotste sportselfie kan nemen en posten met #VIP2024.

  1. Kies een toffe sportoutfit en/of een leuk attribuut om je foto op te vrolijken. (Er liggen allerlei attributen bij de photobooth of je komt in je eigen sportoutfit naar de bib.)
  2. Neem een memorabele sportselfie van jezelf als olympiër.
  3. Post de foto op Facebook of Instagram met de hashtag #vip2024zoersel.

We geven de tofste foto's namelijk een fikse korting op hun volgende inschrijving in een erkende, Zoerselse sportclub. 

Bovendien wonnen we de Vlaamse challenges (zie hoofdstuk 'Winst voor Zoersel') en wonnen we acht VIP-tickets naar wegrit voor de mannen in Parijs. En ja... als jij geluk hebt, nemen we je met veel plezier met ons mee.

Waar vind je de photobooths?

periode locatie
doorlopend t.e.m. 29 juni bibliotheek Zoersel (Dorp 54)
22 mei t.e.m. 20 juni bibliotheek Sint-Antonius (Handelslei 47)
21 juni t.e.m. 27 juni administratief centrum (Handelslei 167)
Op sportactiviteiten zoals de seniorensportdag, activiteiten sportverenigingen, …

 

 
 
 

 

 

 

 

Sport Vlaanderen wil het olympisch gevoel opwekken en daagt onze gemeente uit tot drie VIP2024-uitdagingen:

  1. organiseer een jeugdolympiade
    Dit doen we in Zoersel in de vorm van het Sportkompas. Alle leerlingen van het 3de en 4de leerjaar van onze zes basisscholen werden in maart aan verschillende sporttesten onderworpen en kregen een persoonlijke analyse: wat zijn hun talenten en in welke sport hebben ze interesse.
    Jeugdolympiade in Zoersel? Check!
  2. zet de VIP2024-promotiecampagne duidelijk in de kijker
    We verspreiden onze activiteiten rond VIP2024 zo ruim mogelijk, via sociale media, op deze webpagina, in de bibliotheken en de sportclubs. In de bibliotheken vind je ook een photobooth waar je de zotste sportselfie kan nemen en posten met #VIP2024. Door jullie foto's te delen, verspreiden we de campagne nog verder!
    VIP2024-promotie? Check!
  3. organiseer een evenement of challenge
    De bib maakte een fantastische boekenolympiade, waar je tijdens verschillende evenementen aan kan deelnemen. De olympiade is een zevenkamp met boeken. Ook de photobooth heeft een wedstrijdelement waar je leuke prijzen mee kan winnen!
    VIP-challenge? Check!

Hiermee maakten we indruk bij Vlaanderen en vielen we in de prijzen. We wonnen acht dagtickets naar de Olympische Spelen in Parijs! En ja... we nemen je met veel plezier met ons mee, als jij zelf ook deelneemt met onze photobooth-challenge.