Wie organiseert parkplezier de komende drie jaar?

Beschik jij over het nodige talent om de zomerse, muzikale avonden in het park Halle Hof te organiseren? Weet je daarbij dan ook de Zoerselse leefgemeenschap te betrekken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

nieuwe overeenkomst

Dankzij enkele geëngageerde Zoerselaars bestaat er een jarenlange traditie voor parkplezier in het park Halle Hof. De afgelopen drie jaar was de organisatie in handen van vzw MuZiKa. Omdat de looptijd van de huidige overeenkomst afloopt, doen we een open oproep aan alle geïnteresseerden. Heb je zelf zin om voor het nodige jolijt te zorgen tijdens zwoele zomeravonden? Beschik je daarnaast over het nodige organisatietalent en voldoende ervaring? Dan kan je je kandidaat stellen voor de edities van 2025, 2026 en 2027.

voorwaarden

Als kandidaat-organisator moet je een aantal voorwaarden naleven. Die kan je hier nalezen.

Hoe kandidatuur indienen?

Dien uiterlijk op 1 juni 2024 een beknopt aanvraagdossier in bij onze dienst cultuur. De tijdig ontvangen én ontvankelijke kandidaturen (volledig, niet in strijd met de in het decreet over het lokaal bestuur geformuleerde onverenigbaarheden …) worden door het college van burgemeester en schepenen beoordeeld. Hier vind je welke elementen je zeker mee moet opnemen in je aanvraagdossier.

Succes!