regionale jobbeurs, voor ondernemers

Wil je als bedrijf deelnemen?

Jaarlijks organiseren gemeenten Malle, Zandhoven en Zoersel samen met VDAB en bedrijvenpark Malle een jobbeurs. Dit jaar vindt de jobbeurs plaats op zaterdag 16 november in het Provinciaal Vormingscentrum in Malle (Smekenstraat 61). Deze jaarlijkse beurs is bedoeld om openstaande vacatures van lokale ondernemingen in te vullen met mensen uit eigen streek.

Waarom kiezen voor de jobbeurs in Malle?

Geschikte werknemers vinden is niet altijd zo vanzelfsprekend. We willen bedrijven uit onze (omliggende) gemeenten hierin ondersteunen door de organisatie van een laagdrempelige beurs met verschillende voordelen:

  • gratis: er zijn geen kosten verbonden aan de deelname als bedrijf.
  • op een weekenddag, zodat iedereen de beurs kan bezoeken.
  • dicht bij huis, zowel voor jouw onderneming als voor de bezoeker.
  • netwerken: je maakt kennis met andere bedrijven uit de buurt en wisselt ervaringen uit.
  • zet je bedrijf in de kijker: je krijgt de kans om je vacatures én je onderneming onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Wij nemen de deelnemende bedrijven mee op in onze communicatiecampagne van de jobbeurs.

programma

11.00 - 12.30 uur: opbouw standen
12.30 - 13.30 uur: broodjeslunch en netwerkmoment
13.30 - 16.30 uur: jobbeurs
16.30 - 17.30 uur: afbraak

praktisch

Zoals elk jaar vindt de jobbeurs ook dit jaar plaats in het Provinciaal Vormingscentrum in Malle (Smekenstraat 61). Voor elke standhouder voorzien we een oppervlakte van 6 m² (3 x 2 meter), een achterwand, een (uniforme) bedrijfsidentificatie, meubilair (1 tafel, 3 stoelen) en elektriciteits- en internetaansluiting. Je kiest zelf of je je stand verder aanvult met multimedia en eigen promotiemateriaal zoals affiches, logo's en roll-ups.

inschrijven

Je deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is wel verplicht. Schrijf je via de rode knop onderaan in vóór 20 september 2024. Zo kunnen we jouw bedrijf als standhouder mee opnemen in de communicatie en promotie van de jobbeurs! Later inschrijven kan ook, tot en met 5 november 2024. Maar dan kunnen we je bedrijf niet opnemen in alle geplande communicatie. Je vind het inschrijvingsformulier vanaf 14 augustus terug op deze pagina.

Kan je niet deelnemen maar heb je toch vacatures? Geef ze dan door aan VDAB!

Met onze jobbeurs helpen we jouw bedrijf bij de zoektocht naar een geschikte werknemer. Hopelijk vinden zo heel wat mensen 'werk in eigen streek'!

Je kan met al je vragen terecht op jobbeurs@zoersel.be.

ik schrijf mijn onderneming in voor de jobbeurs