inschrijvingen regionale jobbeurs gestart

Op zaterdag 16 november 2024 organiseren de gemeenten Malle, Zandhoven en Zoersel, samen met VDAB en het Bedrijvenpark Malle een jobbeurs. Deze jaarlijkse beurs is bedoeld om openstaande vacatures in te vullen met mensen uit eigen streek.

Waarom kiezen voor de jobbeurs in Malle?

Geschikte werknemers vinden is niet evident. We willen bedrijven uit onze gemeenten hierin ondersteunen door de organisatie van een laagdrempelige beurs met verschillende voordelen:

  • gratis: er zijn geen kosten verbonden aan deelname als bedrijf.
  • op een weekenddag, zodat iedereen de beurs kan bezoeken.
  • dicht bij huis, zowel voor jou als voor de bezoeker.
  • netwerken: je maakt kennis met andere bedrijven uit jouw gemeente en wisselt ervaringen uit.
  • zet je bedrijf in de kijker: je krijgt op de beurs de kans om je vacatures en onderneming onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Wij nemen de deelnemende bedrijven mee op in de communicatiecampagne over de jobbeurs.

inschrijven

De jobbeurs vindt opnieuw plaats in het Provinciaal Vormingscentrum (Smekenstraat 61) in Malle. Deelnemen is gratis. Vooraf inschrijven is verplicht. Schrijf jouw onderneming in vóór 20 september 2024, zodat we jouw bedrijf mee kunnen opnemen in de communicatie. Later inschrijven kan ook (tot en met 5 november), maar dan word je niet mee opgenomen in de communicatie. Schrijf je in via de rode knop onderaan.

Met onze jobbeurs helpen wij jouw bedrijf bij de zoektocht naar een geschikte werknemer. Hopelijk vinden zo heel wat mensen ‘werk in eigen streek’. Meer informatie vind je op onze website.

ik schrijf mijn bedrijf in voor de jobbeurs