pop-upwandeling ‘Ensor in Zoersel’ verlengd

Leo Van Rossum en Wandelclub Natuurvrienden Zoersel stippelden, in samenwerking met Natuurpunt, onze gemeente en een aantal buurtbewoners, een wandeling uit langs 31 metaalkunstwerken. Deze werken zijn allemaal van de hand van Zoersels metaalkunstenaar Leo Van Rossum.

twee lussen

Van oude lepels, vorken, messen, rieken of schoppen maakt Leo knappe recyclagekunst. Je kent zijn creaties waarschijnlijk wel van de jaarlijkse kerstwandeling in het bos aan Den Uitweg. Deze route ‘Ensor in Zoersel’ heeft twee lussen. Eentje van 4,2 kilometer met 15 kunstwerken, en eentje van 7,3 kilometer met 31 kunstwerken. Beide routes vertrekken aan ijshoeve Den Achtersten Dries. Aangepast schoeisel is nodig voor de lange wandeling. De korte route is ook geschikt voor kinderwagens en rolstoelen. Je kan de wandeling nog doen tot en met 5 oktober.

praktisch

De folders van de wandeling, aangeduid met rode richtingaanwijzers, vind je terug in een folderrek op de parking van Den Achtersten Dries (Einhoven 23). Of haal een exemplaar af in het administratief centrum of in één van de drie bibliotheken.