Mauro Pawlowski solo in Zoersel

Op 19 oktober stond er in de Kapel een voorstelling op het programma van Mauro Pawlowski en Delphine Lecompte. Omwille van gezondheidsredenen annuleerde Delphine Lecompte al haar optredens tot eind dit jaar. Onze dienst cultuur zat niet stil en werkte een alternatief uit: Mauro Pawlowski solo!

Belpoplegende Mauro Pawlowski start in november zijn solo-tournee met geheel nieuwe muziek. We hebben de eer om zijn muziek al te horen, in de vorm van een try-out op 19 oktober.

Le Pop Povera

Evil Superstars, Mauro & The Grooms, dEUS, Gruppo di Pawloski, Hitsville Drunks, Maurits Pauwels, … Mauro Pawlowski rijgt de meest diverse en succesvolle projecten aaneen alsof het schitterende diamanten in een heldere zomerlucht zijn. Zijn meest recente worp ‘Eternal SundayDrive’ dateert uit 2021, een album waarop hij terugkeerde naar melodieuze pop. Eind 2024 toert Mauro solo met geheel nieuwe muziek. Een nieuwe release wordt verwacht in 2025. Mauro zegt zelf: “Dit keer bevind ik me ergens tussen Italo en avant-isch. Post-post electro, Nederlands en kosmisch. Werktitel: ‘Le Pop Povera’.”

Charel Van Gool orchestra

Het Charel Van Gool orchestra uit Malle verzorgt die avond het voorprogramma van Mauro. Ze brengen pakkende Nederlandstalige smartlappen en levensliederen in akoestische bezetting. De charme van het repertoire én de tijdloze nostalgie zijn hun grootste troeven!

praktische informatie

  • locatie: de Kapel (Handelslei 167)
  • aanvang: 20 uur
  • tickets: online via onze webshop of via 03 2980 0 00 (kostprijs: vvk 15 euro, aan de kassa 18 euro)