onze huisfotografen

Sinds 2013 verzorgen een aantal vrijwillige 'huisfotografen' de foto's van gemeentelijke evenementen en activiteiten. Ook voor ons Zoerselmagazine leggen zij geregeld zaken vast op beeld. 

Haal uw mooiste lach boven als u onderstaande huisfotografen tegenkomt op een evenement. Wilt u liever niet op de foto? Dan mag u dit aan hen melden.
 

Cecile Deckers
cildeckers@hotmail.com

"Ik ben afgestudeerd aan de richting 'Fotokunst' bij de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten te Lier in juni 2015. Sedertdien ben ik lid van het fotocollectief Cornetto, een groep allumni van FK Sask Lier. Het is een intervisie groep, waarin we onder meer feedback geven aan elkaar en info over tentoonstellingen uitwisselen. Bedoeling is om regelmatig met een gezamenlijke tentoonstelling naar buiten te komen.
Verder kan je enkele van mijn foto's (thema klimaatverandering) vinden bij het Wintersalon in de Bijl te Zoersel."

 

Paul Hoet
paf.hoet@gmail.com

 

Paul Van Nylen
paul.van.nylen1@telenet.be
Gagelhoflaan 35
M 0478 75 54 77

"Sinds 1984 ben ik amateurfotograaf en lid van fotoclub ACINA in Mortsel, waar ik 15 jaar voorzitter ben. Ook verzorg ik fotoreportages van belangrijke gebeurtenissen bij familie, vrienden en kennissen. Ik nam deel aan vele fototentoonstellingen en zetel regelmatig als jury bij wedstrijden van verschillende fotoclubs."