Boekenbabbel: wissel leestips uit

Je wil een nieuw boek lezen, maar je weet niet waar te beginnen? Heb je zo'n fantastisch boek gelezen dat je het wel aan iedereen zou willen aanraden? Krijg je graag persoonlijk boekentips van andere lezers?
Wij helpen je hierbij!

Op dinsdagavond 22 oktober organiseren we opnieuw een boekenbabbel. Een uitgelezen kans om nieuwe mensen én hun favoriete boeken te leren kennen. 

Als deelnemer probeer je een andere lezer ervan te overtuigen waarom dit bepaald boek op hun leeslijst moet. We gebruiken daarvoor het concept van een speeddate. Alle aanwezigen worden per twee verdeeld aan tafeltjes in de bib. In een speeddate van een vijftal minuten proberen jullie elkaar enthousiast te maken voor jullie gekozen boeken. Bij het rinkelen van de bel schuiven we door en zijn we opnieuw vertrokken voor 5 minuten aan boekentips. Maar zoals de naam boekenbabbel al doet vermoeden, wissel je ook leeservaringen uit. 
Zo ontdek je interessante boeken en ontmoet je de mensen achter hun aanraders. 

Na een gezellige avond vol enthousiaste aanbevelingen, is je lijst met boekentips weer aangevuld. Als afsluiter voorzien we nog een hapje en drankje, de perfecte gelegenheid om een boeiend (boeken)gesprek verder te zetten. 

Wil je graag deelnemen? Inschrijven is gratis, maar wel verplicht. Dit kan vanaf eind september op de website van de bibliotheek: zoersel.bibliotheek.be

wanneer
di 22 oktober 2024 van 20 tot 21.30 uur
uiterlijke inschrijvingsdatum
do 17 oktober 2024
waar
Bibliotheek Zoersel,
Dorp 54
Leeftijd
18-99
prijs
€ 00,00
organisator
bibliotheek
e-mailadres
bibliotheek@zoersel.be
contactpersoon
Bibliotheek Zoersel
telefoonnummer
032980722