Infomoment opleiding zorg

Vaak horen we in de media dat er “Veel handen te kort zijn in de zorgsector”. Bij Centrum voor Volwassenenonderwijs (CVO) EduKempen in Zoersel bieden we een kwaliteitsvolle opleiding aan voor mensen die als logistiek assistent, zorgkundige (en zorgkundige plus) of kraamverzorgende aan de slag willen gaan in de zorgsector. We bieden ook de opleiding "mentor op de werkvloer" aan voor mensen die al in de zorg werken.

  • Heb je een hart voor zorg?
  • Geeft het zorgen voor mensen je een warm gevoel?
  • Zorg je graag samen met anderen voor anderen?

Kom zeker eens langs tijdens de infomomenten van de zorgopleidingen in Zoersel. 

NIEUW: Tijdens de opleiding zorgkundige en logistiek assistent werken we samen met Woonzorghuis De Buurt in Zoersel in het kader van zorgplekleren. Enkele dagen per semester gaan de lessen door in Woonzorghuis De Buurt, waardoor je de leerstof onmiddellijk in de praktijk kan ervaren. We zetten bewust in op meer levensechte oefenkansen en minder praktijkshock bij stages.

De lessen worden gegeven door enthousiaste verpleegkundigen/vroedvrouwen met jarenlange ervaring in de praktijk.

  • De infosessie voor de opleiding zorgkundige en logistiek assistent zal doorgaan op donderdag 12/12/24  om 18.30u in onze campus De Vleugel, Achterstraat 20 in Zoersel. Inschrijven kan via de link
  • Ben je reeds zorgkundige en ben je nog niet in het bezit van een studiebewijs van de “extra zorgkundige handelingen”? Je kan op 12/12/24 om 18.30u op dezelfde locatie een infosessie volgen over "zorgkundige plus”. Hiervoor kan je inschrijven via de link.
  • Heb je interesse in een job in de kraamzorg? Je kan diezelfde avond (12/12/2024 om 18.30u in onze campus De Vleugel, Achterstraat 20 in Zoersel) het infomoment bijwonen over “Kraamzorg”Inschrijven kan via de link.
  • Ben je reeds zorgkundige en heb je talent  om stagiairs of nieuwe medewerkers te motiveren en te coachen? Volg het infomoment "Mentor op de werkvloer" op 12/12/2024 om 18.30u in onze campus De Vleugel, Achterstraat 20 in Zoersel) of  stuur een mailtje voor meer informatie naar mieke.goris@edukempen.be. Je kan ook rechtstreeks inschrijven voor deze opleiding via de link
wanneer
do 12 december 2024 van 18.30 tot 21 uur
waar
campus De Vleugel,
Achterstraat 20
Leeftijd
18-99
prijs
€ 00,00
organisator
CVO Edukempen
e-mailadres
mieke.goris@edukempen.be
contactpersoon
Mieke Goris
telefoonnummer
014490708